Huidverbetering

L’Excentrique is een

KRX POWERED BY ERNANI

Salon

Een woordje uitleg over KRX Aesthetics richt zich op professionele salons – en klinische producten.

Sinds 2016 opgericht voor de professionele industrie in Kuala Lumpur, Maleisië.

KRX werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren.

Onze producten worden vervaardigd in een KFDA– en ISO-gecertificeerde faciliteit.

We beloven de veiligste, meest natuurlijke en krachtigste ingrediënten te gebruiken in elk van onze producten.

Kortom, wij brengen innovatie op gebied van huid & huidverbetering!

Een woordje uitleg over ERNANI

Ernani is opgericht door Rianne Taal:

Rianne Taal

Leerkracht, trainer en heeft meer dan 15 jaar 

Gewerkt voor verschillende farmaceutische bedrijven.

Ze heeft theorie HBO-V doorlopen en AMK 1

en 2. (Medische opleiding)

 Ze heeft ruime medische kennis in huis.

Ze traint samen met haar collega’s Schoonheidsspecialisten op dagelijkse basis. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid.

Ernani vindt het belangrijk, dat klanten de hoogste kwaliteit producten en goede begeleiding ontvangen, tegen een normale prijs. Werkzame INCI (veelal vegan) staat op nummer 1.

N1 behandeling bij L’Excentrique!

MicroNeedling – Classic

Microneedling, ook wel collageen inductie therapie genaamd, is de nieuwste trend in beautyland. Bij deze behandeling wordt de huid zacht doorprikt met minuscule naaldjes die wondjes creëren in de bovenste huidlaag, zonder deze te beschadigen. Het klinkt allemaal wat eng, maar eigenlijk voel je er niets van! Het lichaam beschouwt deze gaatjes als huidbeschadiging en daardoor treedt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking. Het resultaat? Je huid ziet er gelift uit en voelt steviger aan!

Deze behandeling heeft ons op de kaart gezet op gebied van huidverbetering.

Wie van L’Excentrique al gehoord  heeft, zal automatisch ook al gehoord hebben van onze microneedling technieken. Brandon heeft hiervoor 2,5j geleden zijn startopleiding genoten en Rianne is toen van Nederland naar ons salon toe gekomen om Brandon privé te trainen. De interesse was enorm & heel snel heeft hij deze opleiding nog eens herhaald voor zijn technieken te perfectioneren en om te leren werken op problemathieken zoals bv; littekenweefsel, atopische huiden enz.
inmiddels bijna 2,5 jaar verder passen wij zowat elke behandeling uit het aanbod van Rianne in ons salon toe. Ondertussen komen er elke zoveel maanden weer nieuwe behandelingen bij want KRX is tenslotte een merk dat blijft innoveren keer op keer. 
Allemaal samen creëren we magie!

Of probeer ons ultiem ritueel

Microneedling – The Ritual

 
Deze behandeling is een waar ritueel en bestaat uit 3-Behandelingen-in-1, gecureerd door Brandon zelf, om het ultieme anti aging effect te bekomen.
 
Carboxy Co2 Facial
De lieveling van veel sterren!
de revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie.
Deze behandeling helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie.
De gel dringt door tot in de spierlaag, waardoor de spieren van het gezicht worden versterkt en de bloedvaten worden gevoed.
De huid ziet er na het eerste gebruik veel helderder, frisser, gladder en elastischer uit.
Rosacea en vasculaire veranderingen verminderen, gezichtspieren versterken en wallen worden minder.
Deze methode is ook effectief bij het verminderen van blauwe plekken, zwellingen, acne en postacne. Carboxytherapie is absoluut veilig voor de problematische en gevoelige huid, omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft. Geschikt voor zowel jonge als ouder wordende huid. Een geweldig alternatief voor mesotherapie.Voordelen van CO2-carboxytherapie:
– voorziet de huid van zuurstof
– zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
– geen bijwerkingen⠀
– geen herstelperiode
– een van de beste carboxyproducten op de markt
– kan in de zomer worden gebruiktMicroneedlingMicroneedling, ook wel collageen inductie therapie genaamd, is de nieuwste trend in beautyland. Bij deze behandeling wordt de huid zacht doorprikt met minuscule naaldjes die wondjes creëren in de bovenste huidlaag, zonder deze te beschadigen. Het klinkt allemaal wat eng, maar eigenlijk voel je er niets van! Het lichaam beschouwt deze gaatjes als huidbeschadiging en daardoor treedt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking. Het resultaat? Je huid ziet er gelift uit en voelt steviger aan!
 
Let op! Dit is een behandeling die niet kan plaatsvinden indien u bloedverdunners of ontstekingsremmers neemt. Eveneens is het niet mogelijk de behandeling uit te voeren indien u diabetes of kanker heeft.Cryo Facial
De sleutel tot een stralende, strakke en jeugdige huid!
Wat is een cryofacial of een frozen facial ? Een cryofacial bestaat uit een masker met een ijstextuur die net zo koud is als een ijsblokje ❄️ .Dit masker laten wij 15min zijn werking doen.
Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.
Wat doet deze behandeling met jouw huid ? Deze behandeling zorgt voor een frisse en zuivere teint, en voor een goede doorbloeding van de huid.
Deze gaat de huid kalmeren en ook acne kalmeren , verkleint de poriën en zorgt voor een verkwikkende opfrisser van jouw huid.
Ook gaat deze de zon verbrande huid gaan kalmeren en verlichten.Voordelen van Cryo therapie:
– voorziet de huid van vernauwing
– zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
– geen bijwerkingen⠀
– geen herstelperiode
– een van de beste en meest revolutionaire producten op de markt
– kan in de zomer worden gebruikt
 

Je huid goed verzorgen is dan ook een must!

Kijk daarvoor zeker dan eens in ons gamma van Naturnua

Een woordje meer uitleg

Laboratorios Espirit de Natura, S.L., met het merk NATURNUA, is geboren in het hart van het natuurpark Peñagolosa (Castellón, Spanje). Het heeft moderne en voortdurend bijgewerkte faciliteiten, evenals zijn eigen teeltvelden. Ze zijn specialist in het vervaardigen en vermarkten van cosmetische producten, met een eigen laboratorium en meer dan 20 jaar ervaring in de markt. Het merk NATURNUA staat voor werkzaamheid, kwaliteit, veiligheid, garantie en resultaten. Met de meest geavanceerde technologie en de meest innovatieve actieve ingrediënten zijn we in staat om aan de meest veeleisende behoeften van verschillende huidtypes te voldoen.

Naturnua

Of neem zeker eens een kijkje in het gamma van Beautical

Een woordje meer uitleg over Beautical

BEAUTICAL is een geavanceerd Belgisch schoonheidsmerk met een reeks innovatieve producten, sterk geconcentreerd in actieve ingrediënten, die een onmiddellijk zichtbaar effect en langetermijnvoordelen bieden.
Ze werken samen met schoonheidsexperts en wetenschappers om unieke, effectieve formules te ontwikkelen, gebaseerd op de allernieuwste technologie en klinisch geteste ingrediënten, die je helpen een jeugdig uiterlijk te behouden zonder de noodzaak van dure, pijnlijke of opdringerige ingrepen.
BEAUTICAL is een spel van de woorden BEAUTY en TECHNICAL en weerspiegelt de toewijding van het merk aan technische innovatie en echte schoonheid. Onze ambitie? Om je te laten verrassen door je spiegel.


Beautical