SPMU Mega DEAL | L'Excentrique

SPMU Lip Pigmentatie Aanbieding: slechts €175 in plaats van €350!

Bent u op zoek naar prachtig gepigmenteerde en volle lippen zonder dagelijks make-up aan te brengen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In mei 2023 bieden wij een speciale korting aan op onze semi-permanente make-up (SPMU) lip pigmentatiebehandeling. Profiteer van deze exclusieve aanbieding en betaal slechts €175 in plaats van de normale prijs van €350!

 

 

Wat is SPMU Lip Pigmentatie?

SPMU Lip Pigmentatie is een geavanceerde techniek waarbij natuurlijke pigmenten in de huid worden aangebracht om de vorm en kleur van de lippen te verbeteren. Het resultaat is een langdurige, natuurlijk ogende tint die uw lippen een vollere en meer gedefinieerde uitstraling geeft. Het is een uitstekende oplossing voor iedereen die hun lippen wil accentueren zonder dagelijks lippenstift of lipliner te hoeven aanbrengen.

Waarom kiezen voor SPMU Lip Pigmentatie bij onze salon?

  1. Ervaren specialisten: Onze getrainde en gecertificeerde specialisten hebben uitgebreide ervaring met SPMU-technieken en zorgen voor een veilige en nauwkeurige behandeling die afgestemd is op uw wensen en behoeften.

  2. Persoonlijke aanpak: We nemen de tijd om uw verwachtingen en doelen te bespreken, zodat we een op maat gemaakte behandeling kunnen bieden die de perfecte kleur en vorm voor uw lippen creëert.

  3. Hoogwaardige pigmenten: Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit pigmenten en materialen om ervoor te zorgen dat uw SPMU-behandeling lang meegaat en er natuurlijk uitziet.

  4. Comfortabele omgeving: Onze salon biedt een ontspannen en hygiënische omgeving, zodat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling.

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en profiteer in mei 2023 van onze SPMU Lip Pigmentatie aanbieding. Trakteer uzelf op een langdurige, natuurlijke lipkleur voor slechts €175 in plaats van €350. Boek nu uw afspraak en ontdek de voordelen van semi-permanente make-up. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze salon en u te helpen de perfecte lippen te realiseren!

ONLINE RESERVEREN


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *