SPMU Mega DEAL | L'Excentrique

PROMO: SPMU Lip Blush of Powderbrows

Ben je klaar om je make-uproutine naar een hoger niveau te tillen en de hele zomer en zelfs langer te stralen? Maak dan kennis met onze geweldige aanbiedingen voor Powder Brows en Lip Blush!

Met Powder Brows creëren we de perfecte wenkbrauwlook die je altijd al hebt gewild. Onze deskundige technici gebruiken speciale technieken om je wenkbrauwen voller, mooier en natuurlijker te maken. En het beste van alles? Je hebt de hele zomer en zelfs langer geen gedoe met wenkbrauwpotloden of poeders. Voor slechts 145 EUR krijg je een onberispelijke look die lang meegaat.

Als je op zoek bent naar prachtige, volle lippen, is Lip Blush de ideale behandeling voor jou. Met Lip Blush krijgen je lippen een natuurlijke en levendige kleur, waardoor ze er altijd perfect uitzien. Of je nu op het strand bent, een feestje bijwoont of gewoon je dagelijkse activiteiten uitvoert, je lippen zullen stralen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervaagde lippenstift. Voor slechts 175 EUR heb je de hele zomer en veel langer een verbluffende liplook.

Waar wacht je nog op? Boek nu je afspraak en ontdek de magie van Powder Brows en Lip Blush. Verwen jezelf met een perfecte make-uplook die de hele zomer en zelfs langer meegaat. We kijken ernaar uit om je te helpen stralen als nooit tevoren!  Promo geldig voor afspraken tot en met 15/07 onder voorbehoud van beschikbaarheid, wees er tijdig bij. 

ONLINE RESERVEREN


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *