PROMO: IPL Man Torso - 450€ IPV 650€ | L'Excentrique

PROMO: IPL Man Torso – 450€ IPV 650€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laserontharing Promotie voor Mannen – 8 Sessies voor Slechts €450 in Plaats van €650!

Wil je voor eens en altijd af van ongewenst lichaamshaar op je torso? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij onze exclusieve laserontharingspromotie voor mannen krijg je nu 8 sessies voor slechts €450 in plaats van €650. Dat is een geweldige kans om van die vervelende haren af te komen en je zelfvertrouwen een boost te geven.

Waarom kiezen voor laserontharing?

  • Permanent resultaat: Laserontharing is een effectieve methode om ongewenst lichaamshaar permanent te verwijderen, waardoor je geen gedoe meer hebt met scheren of waxen.

  • Snel en pijnloos: De behandeling is snel en vrijwel pijnloos, waardoor je in korte tijd fantastische resultaten zult zien.

  • Geschikt voor alle huidtypen: Onze geavanceerde laserapparatuur is geschikt voor alle huidtypen en haarkleuren, dus iedereen kan van deze promotie profiteren.

  • Ervaren professionals: Onze ervaren lasertherapeuten zorgen voor een veilige en effectieve behandeling, met jouw comfort en tevredenheid als prioriteit.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om van ongewenst lichaamshaar af te komen en geniet van een gladdere, haarvrije torso. Maak vandaag nog een afspraak bij ons om van deze geweldige promotie te profiteren!

. ONLINE RESERVEREN

Aanbieding te reserveren voor (eerste) afspraak tot en met 09/10/2023 onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze laserontharingsdiensten voor mannen. We staan klaar om je te helpen je doelen te bereiken en er op je best uit te zien.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *