Extensions Promo | L'Excentrique

PROMO: -50 EUR Op Extensions

Profiteer nu van onze exclusieve aanbieding: ontvang een korting van maar liefst 50 EUR op onze extensions! Bijvoorbeeld, krijg prachtige Remy Hair extensions van 40 cm voor slechts 525 € in plaats van 575 €. En alsof dat nog niet genoeg is, is je kleuring en een opvolgafspraak ook inbegrepen!

Laat je haar stralen met de toevoeging van hoogwaardige Hair extensions. Met een lengte van 40 cm creëer je moeiteloos volume en lengte voor een verbluffende look. Onze getalenteerde stylisten zullen de extensions professioneel kleuren, zodat ze perfect bij je natuurlijke haarkleur passen. En dankzij de opvolgafspraak kunnen we ervoor zorgen dat je extensions er altijd prachtig uitzien.

Waar wacht je nog op? Boek nu je afspraak en maak gebruik van deze geweldige korting. Laat ons je haar transformeren en geniet van een weelderige haardos die je zelfvertrouwen een boost geeft. Mis deze kans niet om de look te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt, compleet met kleuring en een opvolgafspraak. Ontdek de kracht van prachtige extensions en straal met je nieuwe look!

ONLINE RESERVEREN


Aanbieding te reserveren voor (eerste) afspraak tot en met 15/07/2023 onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *