50% Korting Op Carboxy Facial | L'Excentrique

Powderbrows behandeling voor slechts €199 in plaats van €290!

Bent u op zoek naar een langdurige en natuurlijke oplossing voor perfect gevormde wenkbrauwen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Profiteer nu van onze exclusieve aanbieding en laat uw wenkbrauwen tot leven komen met onze Powderbrows behandeling voor slechts €199 in plaats van de gebruikelijke €290!

Wat is een Powderbrows behandeling?

De Powderbrows behandeling, ook wel bekend als ombre-poederwenkbrauwen, is een semi-permanente make-up techniek waarbij met behulp van een speciale pigmentatiemachine minuscule puntjes pigment in de huid worden aangebracht. Dit zorgt voor een zachte, schaduwachtige en poederige uitstraling die op een natuurlijke manier de illusie van vollere wenkbrauwen creëert. De Powderbrows behandeling is geschikt voor ieder huidtype en biedt langdurige resultaten die tot wel 2 jaar kunnen aanhouden.

De voordelen van een Powderbrows behandeling

Een Powderbrows behandeling biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Natuurlijk uitziende, vollere wenkbrauwen
  • Semi-permanente resultaten die tot wel 2 jaar kunnen aanhouden
  • Tijdbesparend; u hoeft uw wenkbrauwen niet meer dagelijks bij te tekenen
  • Geschikt voor alle huidtypes, inclusief een gevoelige of vette huid
  • Minimale nazorg en snelle genezing

Grijp deze fantastische aanbieding!

Mis deze unieke kans niet en ontvang uw Powderbrows behandeling voor slechts €199 in plaats van de normale prijs van €290! Deze aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar, dus aarzel niet en boek vandaag nog uw afspraak om uw wenkbrauwen de aandacht te geven die ze verdienen.

Hoe kunt u gebruik maken van deze aanbieding?

Om te profiteren van deze speciale korting, neemt u contact op met onze salon om uw afspraak in te plannen. Vermeld bij het boeken dat u gebruik wilt maken van de Powderbrows aanbieding voor €199. Wees er snel bij, want deze actie is slechts voor beperkte tijd geldig! Of boek online via deze link.

Conclusie

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en trakteer uzelf op een prachtige Powderbrows behandeling voor een ongelofelijke prijs van slechts €199 in plaats van €290! Geniet van natuurlijk ogende, vollere wenkbrauwen die tot wel 2 jaar blijven zitten zonder gedoe met dagelijkse make-up. Boek nu uw afspraak in april en ervaar zelf de voordelen van deze populaire behandeling. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze salon en u te helpen uw wenkbrauwen te transformeren!

ONLINE RESERVEREN

Powerderbrows

By Brandon

ONLINE RESERVEREN

Powerderbrows

By Brandon

Powerderbrows

By Brandon


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *