Persbericht: L’Excentrique lanceert Beauty Abonnementen en Urban Spa | L'Excentrique

Persbericht: L’Excentrique lanceert Beauty Abonnementen en Urban Spa

Liedekerke, 17/08/2021

 

L’Excentrique is een luxe Beauty & Hair salon te Liedekerke en een webshop met 1000 artikel referenties op vlak van Schoonheid.  Gestart eind 2019 door Brandon Coolen en zijn echtgenoot Pascal.  De visie van Brandon is vanaf de start zeer duidelijk, een superieure klantenervaring leveren die gelijk staat met Wellness belevingen in luxe hotels, maar op maat van de Belgische klant.  En dit mede gestuwd door innovatie.  Geconfronteerd met de COVID-maatregelen hebben de plannen wat vertraging opgelopen. Maar vanaf zomer 2021 gaat L’Excentrique voluit. 

L’Excentrique wilt een one stop shop zijn voor wie van Beauty houdt en er net als ons een Passie voor heeft.  Met het L’Anza Healing Hair center en onze ervaren kappers, gespecialiseerde schoonheidsexperten, en binnenkort ook de Urban Spa kan een klant zich van alvast van kop tot teen laten verwennen en verzorgen.

 

Exclusieve Beauty Abonnementen & Urban Spa

De COVID pandemie heeft alvast geleerd dat we Quality Time dicht bij huis belangrijk is.  Klanten konden reeds terecht bij L’Ecentrique voor een breed gamma aan diensten.  In Juli werd dat gamma uitgebreid met verwenpakketen. 

“Ondanks de pakketvorm blijft L’Excentrique steeds iedere behandeling afstemmen op maat van de klant. Het laat ons toe een echter ervaring aan onze klant te geven en een verminderd tarief. Win-Win” 

Deze verwenpakketen kenden onmiddellijk een groot succes.  Een enkel à la carte menu is niet meer van deze tijd.  Daarom gaat L’Excentrique nu reeds een stapje verder.

Wij lanceren vanaf maandag 16 augustus Beauty Abonnementen. Voor een vast bedrag per maand, heeft de klant recht op onbeperkte behandelingen. Zo kom je met het “Brush en Snit” abonnement zo vaak je maar wil langs bij je kapper.  Met het IPL abonnement vanaf 25 EUR per maand laat je zo veel zones je maar wil ontharen, een heel jaar lang!  Of wie liever steeds prachtige wimpers heeft kiest voor het wimper abonnement. 

De abonnementen zijn steeds voordelig, gemiddeld bieden ze meer dan 20% korting.  Wie opteert om in 1 maal te betalen krijgt nu zelfs tijdelijk 2 maanden gratis!

 

Urban Spa

Om ons aanbod nog vollediger te maken komt L’Excentrique bovendien met een heuse Urban Spa.  Uniek in Liedekerke.  Wie komt genieten van een behandeling zal ook terecht kunnen in onze rustige stadstuin met Sauna & Jacuzzi, dat maakt de belevenis compleet. 

L’Excentrique is gelegen te Opperstraat, 158-162 in Liedekerke en is iedere dag (zondag inclusief) open van 11h00 tot 21h00, op vrijdag en zaterdag vanaf 08h00.  Sluitingsdag dinsdag.  Wie meer informatie wenst kan steeds terecht op www.lexcentrique.be of belt / sms’t met Brandon op 0470 83 10 39. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *