Shampoo, Snit & Gelaatsbehandeling voor 49€ | L'Excentrique

Man Mega Deal: Shampoo, Snit & Gelaatsbehandeling voor 49€

Mannen, verwen uzelf deze maand met onze exclusieve Man Mega Deal bij onze Beauty & Hair Salon! In mei 2023 bieden we een onweerstaanbare korting op een complete haar- en gezichtsbehandeling. Voor slechts €49 krijgt u een professionele shampoo, knipbeurt en gezichtsbehandeling. Grijp deze kans en trakteer uzelf op een verjongende ervaring en een frisse, stijlvolle look.

 

 

Wat is inbegrepen in de Man Mega Deal?

  1. Shampoo: Laat uw haar reinigen en verzorgen met hoogwaardige, voedende producten die speciaal zijn geselecteerd voor mannenhaar. Onze ervaren stylisten zorgen voor een ontspannende hoofdmassage tijdens het wassen, zodat u zich verfrist en energiek voelt.

  2. Knipbeurt: Of u nu op zoek bent naar een klassieke snit of een moderne stijl, onze getalenteerde kappers zullen u helpen de perfecte look te creëren die bij uw persoonlijkheid en levensstijl past. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel advies om een resultaat te bereiken waar u trots op kunt zijn.

  3. Gezichtsbehandeling: Geniet van een verkwikkende gezichtsbehandeling die speciaal is ontworpen voor mannenhuid. Deze behandeling is gericht op het reinigen, hydrateren en revitaliseren van uw huid, waardoor u er fris en stralend uitziet.

Conclusie

Mis deze unieke kans niet en profiteer van onze Man Mega Deal in mei 2023. Trakteer uzelf op een complete haar- en gezichtsbehandeling voor slechts €49 en ervaar de luxe en kwaliteit die onze Beauty & Hair Salon te bieden heeft. Boek nu uw afspraak en ontdek de perfecte look en een verjongde huid. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze salon!

ONLINE RESERVEREN