Lipstick Toepassen als een Pro! | L'Excentrique

Lipstick

Makeup

Tips voor lippenstift


De verkeerde kleur lippenstift, zware lipliner en getekende lippen zijn veel voorkomende make-upfouten die uw totale look verpesten. Veel vrouwen die niet goed weten hoe ze lippenstift moeten dragen, slaan die stap over, waardoor hun make-up er onevenwichtig uitziet.

Perfecte lippen zijn haalbaar en beginnen met een ideale liplijn. U kunt lippen krijgen die eruitzien alsof ze door een visagist zijn gemaakt door een paar belangrijke stappen te volgen.

 

 

1. Ga bij het aanbrengen van foundation verder over de lippen om een basis te leggen voor lipliner en lippenstift.

2. Trek met gesloten mond een fijn lijntje rond de lippen met een scherp potlood. Een bot potlood maakt het mengen moeilijker. Begin bij de V van de bovenlip en beweeg met korte streken naar de hoeken van de lippen (leg uw hand op uw kin voor een betere controle). Nadat u de bovenlip hebt ingekleurd, begint u bij het midden van de onderlip en gaat u ook naar buiten. Volg de natuurlijke liplijn.

3. Om de lippen groter te doen lijken volgt u de buitenrand van de natuurlijke liplijn en let u erop dat u niet over de natuurlijke liplijn gaat. Om de lippen kleiner te laten lijken volgt u de binnenkant van de natuurlijke lijn.

4. Lippenstift blijft langer zitten als de hele lip wordt opgevuld met lipliner voordat de lippenstift wordt aangebracht. Als u voor deze techniek kiest, moet u er rekening mee houden dat donkere lipliner de lipstick donkerder maakt. En, als je voor een lichte look gaat, gebruik dan een lichte lipliner.

5. Nu de lippen zijn opgevuld, breng je lippenstift aan met een lippenstiftpenseel (met een lippenseel heb je meer controle). Wanneer de lippenstift is aangebracht, leg je met gesloten lippen een tissue over beide lippen om te deppen.

U bent klaar, met perfecte lippen. Ga door met bijwerken gedurende de dag. Als u niet gewend bent lippenstift te dragen, zal het waarschijnlijk even duren voor u eraan gewend bent uw lippen te laten doen en de lippenstift niet op te eten. Het voordeel van mooie lippen, afgezien van het voor de hand liggende, is dat u nooit meer last zult hebben van droge lippen en dat ze na verloop van tijd zachter worden. Dat is zeker reden genoeg om je lippen te verzorgen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *