Hair Botox nu 149€ + Gratis Shampoo | L'Excentrique

Hair Botox behandeling voor €149 en ontvang een gratis keratine shampoo!

Is uw haar droog, beschadigd of futloos? Bent u op zoek naar een behandeling die uw lokken weer laat stralen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Profiteer nu van onze exclusieve aanbieding: een Hair Botox behandeling voor slechts €149, inclusief een gratis keratine shampoo om uw haar thuis optimaal te verzorgen!

Wat is een Hair Botox behandeling?

Hair Botox is een innovatieve haarbehandeling die intensief voedt, herstelt en revitaliseert. De behandeling is verrijkt met krachtige ingrediënten zoals keratine, aminozuren, vitaminen en natuurlijke oliën die diep doordringen in de haarvezels en zorgen voor een gezonde, glanzende en sterke haardos. Hair Botox is geschikt voor alle haartypes en biedt een langdurige oplossing voor droog en beschadigd haar.

De voordelen van een Hair Botox behandeling

Een Hair Botox behandeling biedt tal van voordelen voor uw haar, waaronder:

  • Intensieve voeding en hydratatie
  • Herstel van beschadigd en broos haar
  • Vermindering van pluis en statisch haar
  • Verbetering van de haarstructuur en glans
  • Bescherming tegen toekomstige beschadiging en slijtage

Grijp deze fantastische aanbieding!

Mis deze unieke kans niet en ontvang uw Hair Botox behandeling voor slechts €149, inclusief een gratis keratine shampoo om uw haar thuis optimaal te verzorgen! Deze aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar, dus aarzel niet en boek vandaag nog uw afspraak.

Hoe kunt u gebruik maken van deze aanbieding?

Om te profiteren van deze speciale korting, neemt u contact op met onze salon om uw afspraak in te plannen. Vermeld bij het boeken dat u gebruik wilt maken van de Hair Botox aanbieding voor €149 met gratis keratine shampoo. Wees er snel bij, want deze actie is slechts voor beperkte tijd geldig!  Of boek online via deze link.

Conclusie

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en trakteer uzelf op een revitaliserende Hair Botox behandeling voor een ongelofelijke prijs van slechts €149, inclusief een gratis keratine shampoo! Geef uw haar de liefde en verzorging die het verdient en geniet van een gezonde, glanzende en sterke haardos. Boek nu uw afspraak en ervaar zelf de voordelen van deze innovatieve behandeling. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze salon en uw haar te transformeren!

ONLINE RESERVEREN


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *