Online Reserveren

(S)PMU - BROWS / LIPS
Promoties

Of bel ons op 0470831039 voor inlichtingen of uw reservatie.

Locatie

Opperstraat, 158
1770 – LIEDEKERKE

Welkom bij L’Excentrique: Uw Bestemming voor Kwalitatieve Wenkbrauw- en Lip Semi-Permanente Make-up!

Bij L’Excentrique specialiseren we ons in hoogwaardige wenkbrauw- en lip semi-permanente make-up, ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en te versterken. Onze deskundige professionals bieden zorgvuldig uitgevoerde behandelingen die zijn afgestemd op uw gezichtsvorm en huidtint, met als resultaat een subtiele en verfijnde uitstraling.

Wenkbrauw- en lip semi-permanente make-up is een techniek waarbij hypoallergene pigmenten in de bovenste lagen van de huid worden aangebracht. Dit zorgt voor een langdurige en natuurlijk ogende verbetering van de wenkbrauwen en lippen, zonder de noodzaak van dagelijkse make-up toepassing.

Tijdens de eerste sessie creëren we een basis voor uw gewenste look. Na verloop van tijd kan het pigment enigszins vervagen, aangezien uw huid zich vernieuwt en reageert op verschillende omgevingsfactoren. Daarom is een eerste touch-up behandeling aanbevolen, meestal na enkele weken, om de initiële resultaten te versterken en eventuele vervaging bij te werken. Deze eerste touch-up helpt om de kleurintensiteit en vorm nauwkeuriger af te stemmen op uw wensen en zorgt voor een langdurig effect.

Wat L’Excentrique onderscheidt, is onze toewijding aan precisie en veiligheid. We werken met ervaren professionals die voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en hygiënestandaarden. Onze focus ligt op het creëren van een natuurlijke uitstraling die harmonieert met uw eigen kenmerken, en we gebruiken uitsluitend pigmenten die bekend staan om hun duurzaamheid en allergievriendelijkheid.

Bij L’Excentrique draait het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het versterken van uw zelfvertrouwen en comfort. We nodigen u uit om een afspraak te maken en zelf te ervaren waarom onze wenkbrauw- en lip semi-permanente make-up de keuze is voor degenen die streven naar een subtiele en blijvende schoonheid. Uw tevredenheid en natuurlijke uitstraling zijn onze prioriteit!

IK WIL MEER WETEN