Online Reserveren

Laserontharing Dames / Heren
Promoties

Of bel ons op 0470831039 voor inlichtingen of uw reservatie.

Locatie

Opperstraat, 158
1770 – LIEDEKERKE

 

Welkom bij L’Excentrique, uw vertrouwde schoonheidssalon in Liedekerke. Wij zijn trots op onze uitstekende IPL laserontharingsdiensten tegen concurrerende prijzen, waarbij we voordelige packs voor zowel dames als heren aanbieden. Ons doel is om u te helpen een zachte, haarvrije huid te bereiken met langdurige resultaten, en dit alles in een comfortabele en luxueuze omgeving.

Waarom kiezen voor IPL Laserontharing bij L’Excentrique?

IPL (Intense Pulsed Light) laserontharing is een populaire en bewezen methode om ongewenste haargroei effectief te verwijderen. Onze ervaren en gecertificeerde specialisten maken gebruik van geavanceerde apparatuur om u een veilige en comfortabele behandeling te bieden. Hier zijn enkele redenen waarom u voor IPL laserontharing bij L’Excentrique zou moeten kiezen:

  1. Effectieve en langdurige resultaten: Onze IPL-technologie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van haargroei, waardoor u kunt genieten van een gladde en haarvrije huid voor langere tijd.

  2. Veilig voor alle huidtypes: Onze IPL-behandelingen zijn geschikt voor verschillende huidtypes, waardoor meer mensen kunnen profiteren van deze innovatieve ontharingstechniek.

  3. Minimaal ongemak: IPL laserontharing is een nagenoeg pijnloze procedure, waarbij u slechts een tinteling kunt ervaren tijdens de behandeling.

  4. Voordelige packs: Wij bieden aantrekkelijke packs voor zowel dames als heren, waardoor u kunt genieten van uitstekende resultaten tegen een betaalbare prijs.

Onze IPL Laserontharingsbehandelingen voor Dames & Heren

Bij L’Excentrique begrijpen we dat elk individu uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde behandelingen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze voordelige packs zijn ontworpen om u de beste resultaten te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Enkele van onze populaire packs zijn:

  • Damespakketten: Deze pakketten zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en richten zich op veelvoorkomende gebieden zoals het gezicht, de bikinilijn, de benen en de oksels.
  • Herenpakketten: Onze herenpakketten richten zich op gebieden zoals de rug, borst, buik, en nek, om u te helpen een verzorgd en haarvrij uiterlijk te bereiken.
  • Combi-pakketten: Deze pakketten zijn ideaal voor koppels of vrienden die samen willen profiteren van onze voordelige prijzen en uitstekende service.

Boek nu uw afspraak bij L’Excentrique

Bent u klaar om te genieten van een zijdezachte, haarvrije huid? Boek nu