Online Reserveren

Of bel ons op 0470831039 voor inlichtingen of uw reservatie.

Locatie

Opperstraat, 158
1770 – LIEDEKERKE

 

Bij ons staat uw persoonlijke stijl en welzijn centraal, en wij zijn verheugd om u een uitgebreid scala aan professionele haarverzorging en styling diensten aan te bieden.

Bij L’Excentrique werken we met de revolutionaire producten van L’Anza en HairDaddy, wereldwijd bekend om hun helende werking en ongeëvenaarde kwaliteit. Als L’Anza Healing Hair Center zijn wij trots op het leveren van de beste behandelingen en resultaten voor uw haar, met de gezondheid en integriteit van uw lokken als onze hoogste prioriteit.

Onze ervaren en getalenteerde haarstylisten zijn gepassioneerd over het creëren van de perfecte look voor u. Van een modieuze snit tot een subtiele balayage, ons team is er om uw persoonlijke stijl te versterken en uw natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Onze diensten omvatten:

  1. Knippen en stylen: Laat onze stylisten uw haar transformeren met een op maat gemaakte snit en afwerking die uw gelaatstrekken en persoonlijkheid flatteert.

  2. Kleuren: Geniet van de levendigheid en glans die onze L’Anza kleurbehandelingen bieden. Onze experts zullen u begeleiden bij het kiezen van de juiste tint om uw huidskleur te complementeren en uw gewenste uitstraling te bereiken.

  3. Haarverzorging en herstel: Geef uw haar de zorg die het verdient met onze gespecialiseerde L’Anza helende haarbehandelingen, ontworpen om beschadigd haar te herstellen, kracht en elasticiteit te herwinnen, en glans en zachtheid te bevorderen.

  4. Bruids- en feestkapsels: Maak uw speciale dag nog specialer met een adembenemend kapsel dat bij uw persoonlijke stijl en evenement past.

  5. Heren haarverzorging: Wij bieden uiteraard een uitgebreide reeks diensten voor heren, inclusief knippen, stylen, en kleuren.

Bij L’Excentrique geloven we dat ware schoonheid van binnenuit komt, en we streven ernaar om u een ontspannen en comfortabele sfeer te bieden waar u zich gewaardeerd en verzorgd voelt. Bezoek onze salon vandaag nog en ervaar zelf de helende kracht van L’Anza en de exceptionele dienstverlening die L’Excentrique te bieden heeft. Maak nu een afspraak en ontdek uw innerlijke excentriciteit!