Microneedling & Mask

Microneedling & Mask
Microneedling, ook wel collageen inductie therapie genaamd, is de nieuwste trend in beautyland. Bij deze behandeling wordt de huid zacht doorprikt met minuscule naaldjes die wondjes creëren in de bovenste huidlaag, zonder deze te beschadigen. Het klinkt allemaal wat eng, maar eigenlijk voel je er niets van! Het lichaam beschouwt deze gaatjes als huidbeschadiging en daardoor treedt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking. Het resultaat? Je huid ziet er gelift uit en voelt steviger aan!

.

Boek NU

BB Glow

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd. Deze behandeling is een van de nieuwste anti-aging en huidverzorgingsprocedures die op de beauty-markt is verschenen en zeer snel populair is geworden dankzij onmiddellijke resultaten, genezingsproces en zero-downtime. Een laag Semi-permanente BB serum wordt in de huid gebracht om je een natuurlijk ogende basis te geven die een bepaalde tijd blijft zitten. Het wordt tussen 4 à 6 sessies geadviseerd.

Boek NU

Elixir of Youth + Microdermabrassie

Anti-veroudering gelaatsverzorging.

Een luxe gelaatsbehandling met focus op anti-oxidanten en collageen. Onmiddellijk liftend en verjongend effect, op maat van de rijpere huid of voor iedereen die veroudering wilt tegen gaan. Op basis van Botanische Ingrediënten, Collageen en Vitamine C. Dubbele Cleansing op maat & Scrub. Ultiem Voedend Masker Anti-Oxidant, Toner, Double Youth Elixir, Ultrasound, Nua Gold Gelaatscreme, Beauty, Acid, Gelaatsmassage

Boek NU

Ying-Yang Balancing + Microdermabrassie

Relaxerende anti-stress gelaatsverzorging. Een ogenblik voor jezelf. Op basis van bontanische elementen en 24k Goud. Totale relaxatie staat voorop. Je wordt ondergedompeld in een weelde. Met een langdurige hoofd en gelaatsmassage. Cleansing Gelaats en hoofdmassage met rijke oliënBeauty Serum, 24k Goud Masker en Caviar Creme

Boek NU

Sea Harmony Detox+ Microdermabrassie

Reinigende gelaatsverzorging.

Onze ultieme reinigende gelaatsverzorging. Op basis van Zee elementen zoals Kaviar, Zeealgen en Vulkanische klei. Geeft een diepe reiniging en detox. Dubbele Cleansing & Scrub Volcanisch Masker Toner Beauty Serum Caviar Creme Beauty Acid Gelaatsmassage.

Boek NU

Shaping Perfection + Microdermabrassie

Anti-blemisch gelaatsverzorging.

De perfect gelaatsverzorging om inperfectheden tegen te gaan. Ideaal voor de vettere huis en voor wie last heeft van Acne of andere imperfecties zoals verkleuringen. Op basis van Aardse Elementen en grenadine, green tea and truffel.

Boek NU