Extensions: Is dat iets voor mij? | L'Excentrique

Extensions: Is dat iets voor mij?

Heb je ooit gedroomd van langer, dikker of voller haar? Extensions kunnen je helpen om die droom werkelijkheid te maken! In dit artikel bespreken we of extensions iets voor jou zijn en wat je moet weten voor je de sprong waagt. We gaan dieper in op de verschillende soorten extensions, onderhoud, duurzaamheid en de voor- en nadelen van het dragen van extensions.

Keuze uit extensions

Extensions zijn er in verschillende vormen, materialen en bevestigingsmethoden. De meest voorkomende soorten zijn clip-in, tape-in, micro-ring en keratine gebonden extensions. Het is belangrijk om samen met je kapper de juiste keuze te maken, afhankelijk van je haartype, levensstijl en budget.
 

Onderhoud van extensions

Het onderhoud van je extensions is cruciaal voor het behoud van een natuurlijke look en de levensduur van de extensions. Dit omvat regelmatig borstelen met een speciale borstel, het gebruik van sulfaatvrije shampoo en conditioner, en het voorzichtig drogen en stylen van je haar. Ook is het belangrijk om je kapper regelmatig te bezoeken voor controle en bijwerken.
 

Hoe lang gaan extensions mee?

De levensduur van extensions varieert afhankelijk van het type, kwaliteit en onderhoud. Goed verzorgde, hoogwaardige extensions kunnen enkele maanden tot een jaar meegaan. Clip-in extensions kunnen langer meegaan omdat ze eenvoudig te verwijderen zijn en minder onderhevig zijn aan dagelijkse slijtage.
 

Remy Hair versus Virgin Hair

Remy Hair is menselijk haar dat zorgvuldig is verzameld om ervoor te zorgen dat alle haarschubben in dezelfde richting liggen. Dit voorkomt klitten en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Virgin Hair is onbehandeld menselijk haar, vrij van chemische processen zoals kleuring, permanenten of relaxers. Beide soorten zijn populair voor extensions, maar Virgin Hair wordt vaak als superieur beschouwd vanwege de ongerepte kwaliteit.
 

De voor- en nadelen van extensions

Voordelen:
– Direct lang, dik en volumineus haar
– Mogelijkheid om verschillende kapsels en kleuren te proberen zonder je eigen haar te beschadigen
– Verhoogd zelfvertrouwen en tevredenheid met je uiterlijk
 
Nadelen:
– Kosten: kwalitatieve extensions en professionele plaatsing kunnen prijzig zijn
– Onderhoud: regelmatige salonbezoeken en extra aandacht voor haarverzorging zijn nodig. Zo is je eerste opvolgsessie bij ons steeds gratis!
– Mogelijke schade aan je natuurlijke haar indien niet professioneel gezet, door spanning of onjuiste verzorging 
 

Conclusie:

Extensions kunnen een geweldige manier zijn om je look te veranderen en je zelfvertrouwen een boost te geven. Het is echter belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de verschillende soorten extensions, het onderhoud en de voor- en nadelen voordat je de beslissing neemt om ze te dragen. Overleg met Brandon, je kapper bij Beauty Salon L’Excentrique te Liedekerke om te bepalen of extensions geschikt zijn voor jou en welke optie het beste aansluit bij je behoeften en levensstijl.

Onthoud dat het kiezen van hoogwaardige extensions en het in acht nemen van de juiste verzorgingsroutine essentieel zijn voor het behoud van een natuurlijke uitstraling en het minimaliseren van schade aan je eigen haar. Als je bereid bent om de tijd, het geld en de moeite te investeren, kunnen extensions een prachtige aanvulling zijn op je haar en je algehele uitstraling.

Neem contact op met Beauty Salon L’Excentrique voor een persoonlijk consult en ontdek de wereld van extensions! Wij staan als ervaren professionals klaar om je te begeleiden op je reis naar het haar van je dromen.  Het bedrag van de consultatie krijg je bovendien terug indien je over gaat tot het bestellen van je hair extensions.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *