Joliderm

Joliderm is een Frans cosmeticamerk dat in 2015 is opgericht door Cécile Colas.

Cécile is een liefhebber van schoonheid. Nadat ze de wereld rondgereisd had voor de behoeften van haar vorige functie, besloot ze in Frankrijk het avontuur van ondernemerschap aan te gaan en haar lijn cosmetische behandelingen te creëren. Cécile is een vrouw met de meest atypische huid. Allergisch voor de meeste cosmetische producten die op de markt te vinden zijn, haar schoonheidsroutine is al jaren in wezen hetzelfde en omvat alles wat eenvoudiger en natuurlijker is. Voor Joliderm wilde ze producten formuleren die op haar lijken en die vooral passen bij haar gevoelige en reactieve huid. Immers, als ze bij haar passen, dan zullen ze bij vele anderen passen!

Joliderm producten? Patches en maskers die samengesteld zijn met planten en natuurlijke actieve ingrediënten die bekend staan ​​om hun effectiviteit. De gezichts- en lichaamsbehandelingen waaruit het assortiment bestaat, zijn voornamelijk gemaakt in Frankrijk en zijn ontworpen om te reageren op de huidproblemen.

Bij Joliderm is er iets voor het hele gezin en alle huidtypes te plezieren: huid die gevoelig is voor acne, droge huid, niet stralende huid, gemengde huid, rijpere huid, enz.
De producten zijn dermatologisch getest en streven ernaar het ecosysteem en de huid van elk individu te respecteren. Ze zijn geconcentreerd op technologie en zijn in staat om hun actieve ingrediënten geleidelijk rechtstreeks naar het te behandelen gebied over te brengen. Met hun oplosmiddelvrije kleefstof verzorgen de pleisters de huid zonder roodheid of allergie te veroorzaken.

Verander je schoonheidsroutine niet, maar maak het compleet met Joliderm producten!

-60% Korting
-60% Korting
-60% Korting
-60% Korting
-60% Korting
-60% Korting
-60% Korting
0