Ba

Ba’sil is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in nutricosmetics. Ze bieden een gezond assortiment van hoogkwalitatieve voedingssupplementen voor de inwendige verzorging van haar, huid en nagels. Ba’sil staat voor Bio-Actief Siliciumzuur en is het voornaamste element in al hun producten.

Ze kiezen resoluut voor wetenschappelijk beproefde ingrediënten, geselecteerd op basis van hun hoge opneembaarheid en bio-actieve werking voor het lichaam, ook voor het haar.

Haargroei, haarkleur, haarverzorging en de vele ongemakken van haarkwaaltjes begrijpen ze bij ba’sil heel goed. Vanuit hun expertise bieden ze personen met haarproblemen de best mogelijke oplossingen aan.

Levensmiddelenadditieven

Ba’sil voedingssupplementen bevatten geen gluten, lactose, kleur- en smaakstoffen of bewaarmiddelen. Het omhulsel (de capsule) bestaat uit plantaardige cellulose en is doorzichtig.
Verder voegen ze geen onnodige vulstoffen toe om de inhoud van de capsule er voller te laten uitzien. Hun enige hulpstof is een kleine hoeveelheid magnesiumstearaat, deze is nodig om de lichte poeders bij elkaar te houden en een homogeen mengsel te bekomen zodat iedere capsule evenveel actieve stoffen bevat. Magnesiumstearaat bestaat uit magnesium en een vetzuur.

Garantie

Elk voedingssupplement dat in België gecommercialiseerd wordt, moet geregistreerd zijn bij de Belgische overheid (Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu). Deze registratie gebeurt aan de hand van een uitgebreid notificatiedossier. Enkel bij goedkeuring van het dossier wordt een notificatienummer (NUT/PL/AS-nummer) toegekend. Alle ba’sil producten hebben een notificatienummer. Dit biedt je de zekerheid dat er een wettelijke controle is uitgevoerd op de producten en dat ze veilig zijn voor gebruik.

-17% Korting
0